Кремъл заяви, че ``не вижда причина за оптимизъм`` относно дипломатическите решения

...
Кремъл заяви, че ``не вижда причина за оптимизъм`` относно дипломатическите решения
Коментари Харесай

Русия не вижда основания за оптимизъм преди срещата с НАТО

Кремъл съобщи, че ``не вижда причина за оптимизъм`` относно дипломатическите решения на украинската рецесия преди днешната среща в Брюксел сред Русия и 30-те държави-членки на НАТО, предава в. ``Гардиън``.

Докато Москва омаловажаваше възможностите за триумф на масата за договаряния след първите за седмицата разговори сред Съединени американски щати и Русия в Швейцария в понеделник, съветските сили, ситуирани покрай Украйна, организираха военно обучение с присъединяване на 3000 бойци и танкове, отхвърляйки исканията на Съединени американски щати за деескалация в района.

``Засега не виждаме зпричина за оптимизъм``, сподели пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, добавяйки, че Русия търси бързи резултати и ще направи оценка на напредъка в края на седмицата след преговорите с НАТО днес и срещата в четвъртък на Организацията за сигурност и съдействие в Европа. Руският външен министър Сергей Лавров би трябвало да организира конференция в петък. Какъвто и да е резултатът от преговорите тази седмица, медиите предвиждат, че тези срещи ще оформят стратегическия пейзаж на Европа за доста години напред.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР